Якого року з'явився прямий ефір?

Першу масштабну виїзну трансляцію було здійснено на Олімпійських іграх 1936 року у Берліні. Це була одна з найтехнологічніших зйомок того часу.

Берлінська Олімпіада 1936 року стала першою, з якою велася пряма телетрансляція.

Стрім – це прямий ефір трансляції до інтернету. Ось тут уже справді йдеться про реальний прямий ефір, у якого може бути невелика затримка. У стрим немає великої та тривалої підготовки, природно, немає постпродакшну (хоча, звичайно, можна стримати і заздалегідь записаний матеріал).

Первинну постановку Телеканалу на облік засобів масової інформації здійснено 30 квітня 1999 року. року №654-ТРК. Першим директором телеканалу до 2005 року року був Дворкін Ісаак Якович. Днем народження телеканалу прийнято вважати перший вихід у ефір. Цим знаменним днем ​​став для телеканалу «Алмати» 6 липня 2000 року.

Related Post

Як звали головного героя у Дитинство?Як звали головного героя у Дитинство?

Головних героїв повісті Толстого Дитинство звуть наступними іменами: Ніколенька Іртіньєв, його брат Володя, сестра Любочка, вчитель Ніколеньки Карл Іванович, економка Наталія Савішна, гувернантка Мімі, Сонечка Валахіна (перше кохання Ніколеньки), Гриша

Як подорожувати до Партеніта поїздом?Як подорожувати до Партеніта поїздом?

Доїхати до селища можна громадським транспортом або взявши таксі. Автобус ходить від залізничного вокзалу столиці півострова в період з 6 ранку до півдев'ятої вечора з півгодинним інтервалом. Час у дорозі