Як вмикається коробка передач на Камазі?

Для перемикання режиму необхідно перевести перемикач керування дільником передач у потрібне положення, а потім натиснути і після невеликої витримки (1 секунда) відпустити педаль зчеплення – передача увімкнеться автоматично.

При вичавленні педалі зчеплення цей клапан відкривається, і повітря під тиском через золотник подається в циліндр – під його дією поршень зміщується вправо, а його шток тягне важіль, внаслідок чого відбувається включення знижувальної або підвищуючої передачі дільника.

Перемикання важеля з одного положення до іншого виконуйте при вимкненому зчепленні. Для переходу з вищої В передачі на нижчу Н і навпаки (без перемикань важеля) опустіть або підніміть перемикач, а потім натисніть і після невеликої (1 с) витримки відпустіть педаль зчеплення – передача увімкнеться автоматично.

Related Post

Якого року помер Задорнов і від чого?Якого року помер Задорнов і від чого?

У листопаді 2016 року у берлінській клініці «Шаріте» Задорнову провели біопсію головного мозку, після чого він проходив курс лікування в одній із приватних клінік у Прибалтиці. Михайло Задорнов помер 10

Як поводитися свідком на весіллі?Як поводитися свідком на весіллі?

Свідкам у РАГСі потрібно поставити підписи та розлити всім шампанське, їм також відводиться роль кричати слово «гірко». Свідок вже за столом повинен перебувати поруч із нареченим і доглядати гостей, що