Як дізнатися про свій термінал в аеропорту?

Уточнити назву свого терміналу можна в квитку або в табло рейсів на сайті аеропорту. Не знайшли — зателефонуйте до авіакомпанії та запитайте. Якщо в аеропорту є кілька терміналів і вони далеко один від одного, закладіть зайвий час на дорогу.26-Aug-2020

Як дізнатися номер свого гейта Зазвичай він вказується в посадковому талоні, який видається на реєстрації. Номер гейта стає відомий за кілька годин до вильоту, тому, якщо ви зареєструвалися не в аеропорту, а заздалегідь по інтернету, то у вашому талоні номера гейта може бути.

Зазвичай номери стійок для реєстрації можна, можливо знайти на інформаційному табло в аеропорту: вони призначаються за номером рейсу. При вильоті з Домодєдово (Москва) реєстрацію можна пройти за стійками 23-32, для бізнес-класу – 35-37.

Дізнатись місце в літаку по квитку можна лише після отримання посадкового талону. Внизу праворуч знаходиться двозначне число з латинською літерою, наприклад 45Н або 32D.

Related Post

Чим корисне коров’яче молозиво для людиниЧим корисне коров’яче молозиво для людини

Більше половини всіх клітин молозива – це лейкоцити, які виробляють антитіла. Вони не тільки нейтралізують хвороботворні віруси та бактерії, але й зміцнюють імунітет новонародженого загалом. Особливо благотворно молозиво впливає шлунково-кишкову