Як правильно пити пігулки Цінабсін?

у дорослих та дітей віком від 12 років: при гострих станах – по 1 таблетці через кожну годину (але не більше 12 таблеток на добу) до покращення стану. При подальшому лікуванні приймати по 1-2 таблетки 3 рази на добу.

Як приймати, курс прийому та дозування При гострих захворюваннях дорослим і дітям старше 12 років – по 1 таблетці щогодини (але не більше 12 разів на день) до настання поліпшення, потім – по 1-2 таблетки 3 рази на день (до одужання).

При хронічних станах дітям та дорослим – по 1 таблетці 3 рази на добу, тривалість лікування – 4-6 тижнів. Цінабсин не рекомендується приймати понад 4 тижні без консультації з лікарем.

Аналоги Цінабсін в Москві

  • Аква маріс бебі спрей дитячий для промивання порожнини носа 50мл ядран Галенська лабораторій а. …
  • Тизин ксило 0,05% 10мл спрей назальний дозований для дітей.
  • Лінаква софт засіб для промивання носа з однією насадкою 125мл гротекс

Related Post

Як називається коли груди зростають?Як називається коли груди зростають?

Макромастія (гігантомастія) – Збільшення молочних залоз, що заважає повноцінної життєдіяльності і викликає хворобливі відчуття. Патологія вимагає серйозного ставлення та звернення до лікарів за допомогою. Розвиток грудей Перші фізіологічні зміни відбуваються

Як подивитися знос батареї AIDA64?Як подивитися знос батареї AIDA64?

Для смартфонів Android визначити ємність батареї допоможе додаток AccuBattery. За допомогою цієї програми можна побачити справжню ємність батареїякі процеси запущені (про які ви можете і не знати) і що вживає