Як вмирає Меруем?

Меруем поважає сильних, незважаючи на свою зарозумілість, честолюбний і не любить перемагати нечесним шляхом. У процесі гри в гунги починає поважати Комуги та змінює свою думку про людей. Переживає вибух «Роза» за допомогою своїх вартових, але її радіація отруює Меруема і згодом вбиває його.

Смерть Помірна і Комуги У той час як Меруем пережив напад, з'ївши Шайапуфа та Ментутуйупі, він був смертельно отруєний бомба. Пізніше Меруем померла разом із Комуги, безневинним мирним жителем, який добровільно віддав своє життя в обмін на те, що грав з ним у Гунгі в їх останні хвилини.

Коли Куроро повернув собі здібності, він погодився на поєдинок за звання господаря поверху з Хісока на небесній арені. У цій битві Хісока був убитий.

Меруем
Вік40 днів
Колір очейРожевий
СтатусМертвий
Нен

Related Post

Як правильно вибрати насадку для стрижки?Як правильно вибрати насадку для стрижки?

Цифри, вказані кожному елементі, позначають довжину стрижки. Тобто, чим менше число, тим коротшим буде волосся. Наприклад, якщо вибрати насадку WAHL з цифрою «1», то з її допомогою волосся зістригатиметься, залишаючи

Як її характеризує відмова від пропозиції Лопахіна?Як її характеризує відмова від пропозиції Лопахіна?

З іншого боку, її відмова характеризує її як людини непрактичної, легковажної. Лопахін говорить про Раневську і Гаєву: «Вибачте, таких легковажних людей, як ви, панове, таких неділових, дивних, я ще не