Як вибрати соковитискач для моркви?

Центрифужні моделі За принципом центрифуги віджимають соки у 99% кафе та джус-барів. Це ті самі соковитискачі, які швидко тиснуть сік з моркви, яблука, буряки, імбиру, селери, груші та інші тверді овочі та фрукти.

Найбільш важливу роль потужність відіграє при виборі центрифужної соковижималки – чим вище потужність, тим швидше соковижималка робить сік, тим вище якість віджиму і тим більше тверді фрукти та овочі ви можете використати. Потужність центрифужних соковитискач коливається від 250 Вт до 1200 Вт та вище.

Якщо у пріоритеті саме виготовлення соку, то відцентрова соковитискач відмінно справляється як з твердими, так і з м'якими плодами. Інші фрукти. З будь-яких інших фруктів виходить сік і шнековий, і в відцентрової соковижималки. Особливості соку в шнеку є лише під час роботи з м'якими сезонними яблуками.

Related Post

Як вважати холодну воду за лічильником?Як вважати холодну воду за лічильником?

Перші п'ять цифр чорного кольору показують кубічні метри. води. Останні три цифри, як правило, виділені червоним кольором, позначають десяті, соті та тисячні частки кубічного метра. води. Червоні цифри – це