Центрифужні моделі За принципом центрифуги віджимають соки у 99% кафе та джус-барів. Це ті самі соковитискачі, які швидко тиснуть сік з моркви, яблука, буряки, імбиру, селери, груші та інші тверді овочі та фрукти.
Найбільш важливу роль потужність відіграє при виборі центрифужної соковижималки – чим вище потужність, тим швидше соковижималка робить сік, тим вище якість віджиму і тим більше тверді фрукти та овочі ви можете використати. Потужність центрифужних соковитискач коливається від 250 Вт до 1200 Вт та вище.
Якщо у пріоритеті саме виготовлення соку, то відцентрова соковитискач відмінно справляється як з твердими, так і з м'якими плодами. Інші фрукти. З будь-яких інших фруктів виходить сік і шнековий, і в відцентрової соковижималки. Особливості соку в шнеку є лише під час роботи з м'якими сезонними яблуками.